W&S in arbeidsrechtelijk perspectief 2019


vrijdag, 22 maart 2019 - 08:30 uur

Foto bij W&S in arbeidsrechtelijk perspectief 2019
195,-

De arbeidsmarkt beweegt (weer) volop. De uitdaging voor de HR:professional: hoe vind ik de juiste man/vrouw voor de plek die ik beschikbaar hebt?. ‘Nou, makkelijker gezegd dan gedaan’, hoor ik u zeggen!

Maar wij geloven dat ook u één van de kwaliteiten van een HR-professional bezit, namelijk dat u weet hoe goed te recruiten, een goede wervingsprocedure op te zetten en vervolgens de juiste selectie te maken.

Belangrijk is wel het volgende:
Bent u zich bewust van het arbeidsrechtelijk kader en weet u waar u vanuit arbeidsrechtelijk perspectief allemaal op moet letten? Waar de welbekende haken en ogen zitten? Herkent u het gladde ijs waar u hard op onderuit zou kunnen gaan?

Inhoud
In deze masterclass gaan we daar uitvoerig op in. Het proces van recruiten / werving & selectie wordt voor u op een praktijkgerichte wijze met behulp van een veelvoud aan casuïstiek in een arbeidsrechtelijk kader geplaatst.
Denkt u aan:

  • De privacy en de rechten van de sollicitant, waarbij aandacht voor de AVG (25 mei 2018) en de arbeidsrechtelijke rechten en plichten van zowel de sollicitant als de potentiële nieuwe werkgever;
  • Gelijke behandeling en discriminatie(verboden);
  • De mogelijkheden en (on)mogelijkheden van assessments;
  • De invloed en mogelijke gevolgen van post-contractuele bedingen (onder meer concurrentie- en relatiebeding);
  • Aanname, de arbeidsovereenkomst en welke arbeidsrechtelijk keuze daarin te maken;
  • De mogelijkheden en onmogelijkheden van de proeftijd;
  • Schadeplichtigheid bij opzegging bij wel of juist geen proeftijd.

Resultaat
Aan het einde van deze masterclass is uw arbeidsrechtelijke kennis stevig bijgewerkt en ben u in staat om de opgedane kennis direct in de praktijk toe te passen. U ontvangt de tips en tools die u daarbij en daarvoor in kunt zetten en het naslagwerk dat u daarvoor kunt gaan gebruiken.

Investering / Programma
Tijd
De masterclass duurt 4 uren en zal gehouden worden bij ons op kantoor in Villa Berfloborgh aan de Deldenerstraat 61 te Hengelo.

Programma
08:45 - 09:00  Inloop
09.00 - 10.30: Deel I
10.30 - 10.45: Pauze
10:45 - 11:45: Deel II
11:45 - 12:00  Pauze
12:00 - 13:00  Deel III
       Einde 

Kosten
EUR 195,- excl. BTW.

Bekijk het academy overzicht

Het is niet meer mogelijk om u in te schrijven.