Masterclass Gezond Werkgeverschap


vrijdag, 13 september 2019 - 09:00 uur

Foto bij Masterclass Gezond Werkgeverschap
299,-

Doel van deze Masterclass:
Vanuit goed (gezond) werkgeverschap en passend binnen het arbeidsrechtelijk kader weet je na deze masterclass hoe de arbeidsrelatie zo vorm te geven dat dit gezond is voor jouw medewerker(s) èn de organisatie, zodat het uiteindelijk de bedrijfsvoering ten goede komt.

Voor wie is deze Masterclass bedoeld?
Ben jij ondernemer/manager en/of behoort HRM (P&O) tot jouw takenpakket en vraag je je regelmatig af hoe het juridisch kader zich verhoudt tot het centraal stellen van de gezonde relatie met je medewerker en hoe je je medewerker of organisatie gezond(er) kan krijgen?

Dan gaat deze praktische masterclass jou verder helpen en bezit jij na afloop de tips en tools om gelijk aan de slag te gaan. Tot de masterclass laten we minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers toe, dit om de persoonlijke aandacht en interactie onderling zo groot mogelijk te maken.

Waar gaan we het over hebben?

 • Je gaat een beeld vormen en een vertaalslag maken naar je eigen onderneming m.b.t. onder andere de volgende vraagstukken:
 • Wat leveren gezonde en gelukkige werknemers de werkgever op?
 • Welke waarden bewegen jou persoonlijk én jouw organisatie?
 • Wat kan je praktisch doen om je organisatie gezonder te maken?
 • Wel of niet preventief handelen?
 • Wat wil en kan je versus wat mag en wat moet je?
 • Goed werkgever- én goed werknemerschap?
 • Hoe gaan we om met pesten / intimidatie / psychologische veiligheid
 • (Preventief) Arbobeleid?
 • Gezonde werknemer en de AVG;
 • Wet verbetering Poortwachter en medisch beleid;
 • Relevante jurisprudentie vertaalt naar de praktijk;
 • Hoe verhelderen en verhogen we de intrinsieke motivatie van de medewerker in uw organisatie?

De trainers
Cecil Rupert-Zengerink en Can Kroezen-Cornelissen hebben hun krachten gebundeld en staan te popelen om op een enthousiaste en energieke wijze hun kennis en ervaring met jou te delen...

Cecil Rupert-Zengerink is een ervaren Arbeidsrechtjurist die bevlogen en enthousiast vertelt over het arbeidsrecht. Sinds 2011 heeft zij haar eigen kantoor - Zuiver Arbeidsrecht- en is zij gevestigd in de Villa Berfloborgh te Hengelo. Cecil is in staat om op een hele praktische en begrijpelijke wijze complexe juridische vraagstukken helder en zuiver te vertalen. Tijdens haar trainingen brengt zij haar kennis dusdanig op u over zodat u eenvoudig een praktische vertaling kan maken naar uw eigen organisatie en de opgedane kennis direct kan toepassen en implementeren.

Can Kroezen-Cornelissen is Arbeid- & Verzuimadviseur en Coach. Door jarenlange ervaring op het gebied van personeelszaken met als expertise Verzuimbegeleiding, Conflictbemiddeling en Werving & Selectie, in combinatie met haar ervaring als Levensloop-/Loopbaancoach is zij goed in staat om kennis over te dragen. Via haar onderneming Vita-HRM begeleidt, coacht en adviseert zij ondernemers en haar medewerkers waarbij het uitgangspunt is dat eenieder in zijn/haar kracht komt te staan en deze kracht kan en zal aanwenden voor de organisatie.

Investering
Deze masterclass vraagt een dagdeel van je tijd als investering en wel op vrijdag 13 september van 9 uur tot 13 uur .

Daarnaast is de financiële investering: € 299,- excl. BTW
Wij hebben een aangepast tarief voor onze (oud-)deelnemers van de Praktijkopleiding P&O en Arbeidsrecht (gegeven in 2017 -2018 en 2019). Ben jij (oud-)deelnemer? Dan bieden wij jou deze training aan voor € 250,- excl. BTW (verrekening zal door ons bij aanmelding plaatsvinden.)

De training wordt gegeven bij Vita HRM in Business Centre Utopia, Twentepoort Oost 61 Almelo.

Bekijk het academy overzicht

Meldt u hier aan voor de Masterclass Gezond Werkgeverschap

vrijdag, 13 september 2019 - 09:00 uur
Inschijven kan tot vrijdag, 06 september 2019 - 08:00 uur en kost € 299,-.