Gratis Kennissessie Actualiteiten & Jurisprudentie


vrijdag, 06 maart 2020 - 09:00 uur

Foto bij Gratis Kennissessie Actualiteiten & Jurisprudentie

In de regel wijzigt de wetgeving niet maandelijks, maar jurisprudentie verschijnt wel met de regelmaat van de klok.

Voor iedere HR professional is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de belangrijke wijzigingen en ontwikkelingen.

Het arbeidsrecht is de laatste jaren in beweging en de verwachting is dat dit nog wel even voortduurt. Denk alleen al aan de WAB, de Arbowet die onlangs is gewijzigd, de AVG, maar ook de wijzigingen in de Wet Arbeid en Zorg. Dit gecombineerd heeft gemaakt dat wij hebben besloten om 2x per jaar een gratis kennissessie Actualiteiten en Jurisprudentie te geven.

Inhoud
In deze kennissessie staan we stil bij de ontwikkelingen, actualiteiten en belangrijke arbeidsrecht gerelateerde (wets)wijzigingen die zich in de voorliggende periode van 6 maanden hebben voorgedaan. De jurisprudentie wordt vertaald naar de praktijk en u krijgt de tips en tools om toe te gaan passen in uw HR beleid/praktijk.

Resultaat
Aan het einde van deze kennissessie heeft u de actualiteiten en de voor uw organisatie belangrijke jurisprudentie weer in kaart. Daarnaast heeft u de tips en tools om in uw HR praktijk de regels en mogelijkheden toe te passen. U bent in staat om met behulp van de opgedane kennis tijdig te signaleren en waar noodzakelijk uw HR beleid aan te passen en dus de kennis direct in de praktijk toe te passen.

Investering / Programma
Tijd
De kennissessie duurt 3 uren en zal gehouden worden bij ons op kantoor in Villa Berfloborgh aan de Deldenerstraat 61 te Hengelo.

Programma
08:45 - 09.00: Inloop
09.00 - 10.00: Deel I
10.00 - 10.15: Pauze
10:15 - 11.30: Deel II
11:30-  12:00  Mogelijkheid tot napraten en netwerken
       Einde 

Kosten
Gratis

Bekijk het academy overzicht

Meldt u hier aan voor de Gratis Kennissessie Actualiteiten & Jurisprudentie

vrijdag, 06 maart 2020 - 09:00 uur
Inschijven kan tot zondag, 01 maart 2020 - 17:00 uur.