Praktijkopleiding P&O en Arbeidsrecht


dinsdag, 10 maart 2020 - 09:00 uur

Foto bij Praktijkopleiding P&O en Arbeidsrecht
2495,-

De Praktijkopleiding P&O en Arbeidsrecht
Goed personeelsbeleid verdient zich terug, daar zijn wij van overtuigd. Maar wat als u geen achtergrond en/of kennis heeft van HRM / personeelszaken?
Dan zijn wij er juist voor u!

Dinsdag 10 maart 2020 start de opleiding.
In 4 maanden tijd met 8 bijeenkomsten delen wij onze kennis met u om in een interactieve en uiterst praktisch ingerichte opleiding u actief te begeleiden in het neerzetten en uitvoeren van een voor uw organisatie passend personeelsbeleid.

De praktijkopleiding biedt toegang voor maximaal 10 deelnemers. De reden hiervoor is dat wij door te werken met een beperkt aantal deelnemers per opleiding iedere deelnemer actief en gericht kunnen begeleiden. Wij kunnen u op deze wijze maximaal ondersteunen in het op- en neerzetten van een goed personeelsbeleid afgestemd op de specifieke organisatie. Aan het einde van deze 4 maanden heeft u niet alleen heel veel geleerd. U heeft tegelijkertijd uw eigen personeelsbeleid ingericht.

Programma inhoud
Dag 1 Kick-off HR-beleid: Introductie & kennismaking. Basis beginselen HR-administratie en voorbereiding opmaat HR-beleid.

Dag 2 Aannamebeleid: Ins & Outs werving & selectie / arbeidsrechtelijk kader o.a. privacy, assessments, referenties, discriminatie.
           Praktijkmiddag , (inter)actief met tips – tools en casuïstiek

Dag 3 Arbeidsovereenkomst /cao: Arbeidsrechtelijke theorie arbeidsovereenkomst, cao, reglementen nut en noodzaak, flex-versus vast.

Dag 4 Verzuimbeleid / WvP: Theorie humaan verzuim(beleid)inclusief financiële aspecten, Wet verbetering Poortwachter, Arbo, RI&E.
           Praktijkmiddag , (inter)actief met tips – tools en casuïstiek

Dag 5 Werk & Privé: Praktisch en humaan combineren werk & privé, inclusief arbeidsrechtelijke theorie verlof(regelingen), Wet arbeid en Zorg, Wet Flexibel werken.

Dag 6 Focus op personeel: Theorie en inrichting van beleid met focus op behoud van personeel, marktontwikkelingen, functioneren en beoordelen, POP, scholing(srecht), dossiervastlegging.
          Praktijkmiddag , (inter)actief met tips – tools en casuïstiek

Dag 7 Uitstroom / ontslag: Arbeidsrechtelijke theorie ontslagrecht, ontslagprocedures inclusief wederzijds goedvinden en reorganisatie.
          Praktijkmiddag , (inter)actief met tips – tools en casuïstiek

Dag 8 Resumé / Certificaat: Finetunen naar de individuele praktijksituatie van iedere deelnemer. Samenvatting en evaluatie praktijkopleiding. Uitreiking certificaat.

De praktijkopleiders
Cecil Rupert-Zengerink en Can Kroezen-Cornelissen hebben hun krachten gebundeld en staan te popelen om op een enthousiaste en energieke wijze hun kennis en ervaring met u te delen.

Cecil Rupert-Zengerink is een ervaren Arbeidsrechtjurist die bevlogen en enthousiast vertelt over het arbeidsrecht. Sinds 2011 heeft zij haar eigen kantoor - Zuiver Arbeidsrecht- en is zij gevestigd in de Villa Berfloborgh te Hengelo. Cecil is in staat om op een hele praktische en begrijpelijke wijze complexe juridische vraagstukken helder en zuiver te vertalen. Tijdens haar trainingen brengt zij haar kennis dusdanig op jou over zodat jij eenvoudig een praktische vertaling kan maken naar jouw eigen organisatie en de opgedane kennis direct kan toepassen en implementeren.

Can Kroezen-Cornelissen is Adviseur, Trainer en Coach op het gebied van effectief leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en gezond werkgeverschap. Door jarenlange ervaring op het gebied van personeelszaken met als expertise Verzuimbegeleiding, Conflictbemiddeling en Werving & Selectie, in combinatie met haar ervaring als Levensloop-/Loopbaancoach is zij goed in staat om kennis over te dragen en te coachen op verdiepende vaardigheden die ten goede komen aan de arbeidsrelatie. Via haar onderneming Vita-HRM begeleidt, ondersteunt en adviseert zij ondernemers en haar medewerkers waarbij het uitgangspunt is dat eenieder in zijn/haar kracht komt te staan en deze kracht kan en zal aanwenden voor de organisatie. 

Interesse / Aanmelden
Heeft u interesse in deze praktijkopleinding of wilt u meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op, 074 - 700 2116 of welkom@praktijkopleidingpo-arbeidsrecht.nl.
Wilt u zich aanmelden? Dat mag via onderstaande button of via de website van De Praktijkopleiding P&O en Arbeidsrecht
 

Bekijk het academy overzicht

Meldt u hier aan voor de Praktijkopleiding P&O en Arbeidsrecht

dinsdag, 10 maart 2020 - 09:00 uur
Inschijven kan tot dinsdag, 03 maart 2020 - 08:00 uur en kost € 2495,-.