Gratis Inspiratiesessie P&O en Arbeidsrecht


donderdag, 30 januari 2020 - 09:00 uur

Foto bij Gratis Inspiratiesessie P&O en Arbeidsrecht

Can Kroezen en Cecil Rupert - Zengerink beginnen 2020 met inspireren door middel van kennisdelen, gratis én direct toepasbaar. Beiden onderschrijven zij het belang van een praktisch en op maat gemaakt HR-Beleid, beleid dat past bij de kernwaarden van jouw (MKB-)organisatie. De Praktijkopleiding P&O en Arbeidsrecht is daarop en daarvoor geschreven. Graag willen zij jullie daarover vertellen én gelijk al starten met het delen van kennis.

Op 30 januari 2020 van 9 tot 11 uur wordt deze inspiratiesessie, speciaal voor (kleine) werkgevers en andere personeelsverantwoordelijken in de organisatie, gehouden. Een ochtend vol tips, informatie en tools die je direct in de praktijk kan toepassen. Daarnaast vertellen Can en Cecil graag meer over hun Praktijkopleiding P&O en Arbeidsrecht die zij 2x per jaar geven in Twente. De eerstvolgende start 10 maart 2020.

Ben je een werkgever of anderszins verantwoordelijk voor personeelszaken in jouw organisatie maar heb je niet direct een P&O achtergrond? Dan herken je je vast in de volgende punten:

  • Ik ben vaak veel tijd kwijt met het zoeken op internet of informeren bij anderen hoe het ook alweer hoort?
  • Ik herken die knagende twijfel of ik wel de goede keuze hebt gemaakt. En of ik het gesprek wel goed aanpak.
  • Het missen van de nodige kennis kost veel tijd en energie.

Speciaal voor mensen die zich hierin herkennen hebben Can en Cecil een compacte, praktijkgerichte opleiding gemaakt die je in 4 maanden (8 bijeenkomsten) alle stappen in personeelszaken laat doorlopen. Zowel juridisch als praktisch komt alles aan bod. Je kunt het waar nodig direct toepassen en implementeren in je eigen organisatie. Tegelijkertijd word je gecoacht hoe je dit het beste kunt doen. Voor jezelf en voor je medewerker. Een voorproefje kan je krijgen tijdens deze gratis inspiratiesessie.

Wat levert deze inspiratiesessie jou concreet op:

  • We doorlopen alle stappen van onze opleiding en je krijgt al vast over elk onderwerp waardevolle tips mee.
  • We leren je alvast een tool waarmee je beter leert communiceren met je medewerker en sneller inschat wat de valkuil is van deze medewerker maar die van jouzelf.
  • Je krijgt een checklist van ons waarmee je al in kaart kan brengen waar de aandachtspunten voor jouw organisatie liggen als het gaat om een goed personeelsbeleid.

Meld je hier aan voor onze kosteloze inspiratiesessie en dan zien we je graag op 30 januari 2020 van 9 uur tot 11 uur in Businesscentre Utopia, Twentepoort Oost 61-8 te Almelo.

Graag tot snel.
Vriendelijke groet,
Cecil & Can

Bekijk het academy overzicht

Meldt u hier aan voor de Gratis Inspiratiesessie P&O en Arbeidsrecht

donderdag, 30 januari 2020 - 09:00 uur
Inschijven kan tot donderdag, 23 januari 2020 - 17:00 uur.