Gratis ONLINE Kennissessie Actualiteiten!


donderdag, 17 februari 2022 - 09:30 uur

Foto bij Gratis ONLINE Kennissessie Actualiteiten!

Het is inmiddels bijna 2 jaar geleden dat COVID-19 ons leven binnen kwam en ook onze arbeidsrelatie heeft beïnvloed. Deze beïnvloeding kan zowel in positieve als negatieve zin zijn geweest, of wellicht beide, maar zeker is dat het impact heeft gehad. Wat kunnen en wellicht moeten we nog doen/regelen?

Daarnaast hebben we inmiddels een nieuwe regering, ligt er het coalitieakkoord 2021-2025 ‘Omzien naar elkaar, vooruitkijken naar de toekomst’ en zal daar in de komende maanden (jaren) uitvoering aan gegeven gaan worden. Wat betekent dit voor de arbeidsmarkt en voor de arbeidsrelaties?  


Graag praten we u bij over de meest recente ontwikkelingen, de aandachtspunten en de verwachtingen die er zijn. Een ochtendje actualiteit zoals u van Zuiver Arbeidsrecht gewend bent; ook dit keer online!

Inhoud
In deze gratis ONLINE Kennissessie gaan we u bijpraten over het arbeidsrechtelijk kader behorende bij deze buitengewone (arbeidsmarkt)omstandigheden wat COVID-19 heeft veroorzaakt en anderzijds gaan we stil staan bij de ontwikkelingen, actualiteiten, de  belangrijke arbeidsrecht gerelateerde wetswijzigingen die zich in voorliggende maanden hebben voorgedaan èn wat ons (mogelijk nog) te wachten staat.

We hebben onder meer aandacht voor:

  • Waar staan we arbeidsrechtelijk gezien nu bijna 2 jaar na maart 2020
    • Thuiswerken, wat betekent dat arbeidsrechtelijk;
    • Exit-regelingen / Reorganisatie;
    • Ontslagvergunningsprocedure UWV
  • Coalitieakkoord 2021-2025 ‘Omzien naar elkaar, vooruitkijken naar de toekomst’


Resultaat
Aan het einde van deze online kennissessie heeft u de actualiteiten weer helder in kaart. Daarnaast heeft u de tips en tools om in uw Ondernemers- / HR-praktijk de regels en mogelijkheden toe te passen. U bent in staat om met behulp van de opgedane kennis tijdig te signaleren en waar noodzakelijk uw HR beleid aan te passen en dus de kennis direct in de praktijk toe te passen.

Investering
Kosten
Geen

Tijd en Locatie
De kennissessie start om 09.30 uur, duurt ongeveer 1.5 uur en zal door middel van Teams online gegeven worden. Na aanmelden ontvangt u uiterlijk dinsdag 15 februari 2022 per email Teams-link.

Bekijk het academy overzicht

Meldt u hier aan voor de Gratis ONLINE Kennissessie Actualiteiten!

donderdag, 17 februari 2022 - 09:30 uur
Inschijven kan tot dinsdag, 15 februari 2022 - 12:00 uur.