Gratis Kennissessie Actualiteiten en Jurisprudentie!


donderdag, 16 februari 2023 - 09:00 uur

Foto bij Gratis Kennissessie Actualiteiten en Jurisprudentie!

We gaan het weer doen:
de fysieke Kennissessie Actualiteiten en Jurisprudentie!

Corona heeft haar sporen op de arbeidsmarkt achtergelaten, zowel in positieve als wellicht in negatieve zin. De arbeidsmarkt staat onder druk door personeelstekort, de energiecrisis heeft grote impact op werkgevers (en werknemers) en dan hebben we uiteraard ook nog van doen met actualiteiten in het arbeidsrecht en jurisprudentie welke impact heeft op de arbeidsrelatie(s).

Graag praten we u bij over de meest recente ontwikkelingen, de aandachtspunten en de verwachtingen die er zijn. Een ochtendje actualiteit zoals u van Zuiver Arbeidsrecht gewend bent, heerlijk in Vila Berfloborgh!

Inhoud
In deze gratis Kennissessie gaan we u bijpraten over het arbeidsrechtelijk kader behorende bij huidige uitdagende (arbeidsmarkt)omstandigheden, mede wat COVID-19 heeft veroorzaakt, maar ook wat andere (nationale en internationale) gebeurtenissen en beslissingen als oorsprong kennen,

Anderzijds gaan we stil staan bij de jurisprudentie, actualiteiten, de  belangrijke arbeidsrecht gerelateerde wetswijzigingen en die zich in voorliggende maanden hebben voorgedaan èn wat ons (mogelijk nog) te wachten staat.

Resultaat
Aan het einde van deze  kennissessie heeft u de actualiteiten weer helder in kaart. Daarnaast heeft u de tips en tools om in uw bedrijf, c.q. HR-praktijk de regels en mogelijkheden toe te passen. U bent in staat om met behulp van de opgedane kennis tijdig te signaleren en waar noodzakelijk uw HR beleid aan te passen en dus de kennis direct in de praktijk toe te (gaan) passen.


Investering
Kosten
Geen (=Gratis)

Tijd en Locatie
De kennissessie duurt 3 uren en zal gehouden worden bij ons op kantoor in Villa Berfloborgh aan de Deldenerstraat 61 te Hengelo.

Programma
09:00 - 09:15: Inloop
09.15 - 10.15: Deel I
10.15 - 10.30: Pauze
10:30 - 11.30: Deel II
11:30-  12:00  Mogelijkheid tot napraten en netwerken
       Einde 

 

Let op: Vol = Vol, dus meld je snel aan
Mocht de sessie volzitten, dan mag je mailen en dan plaatsen we je op de wacht/reservelijst.

 

Bekijk het academy overzicht

Meldt u hier aan voor de Gratis Kennissessie Actualiteiten en Jurisprudentie!

donderdag, 16 februari 2023 - 09:00 uur
Inschijven kan tot dinsdag, 14 februari 2023 - 12:00 uur.