Certificaten uitgereikt!


Foto bij Certificaten uitgereikt!

Dinsdag 9 januari 2018, een speciaal momentje bij ons op kantoor!

Can Kroezen (HRM Support Services) en ik konden de deelnemers van de Praktijkopleiding P&O en Arbeidsrecht feliciteren met de succesvole afronding van de opleiding.

Het delen van kennis hebben Can Kroezen en ik in de zomer van 2017 gebundeld. Vanuit onze beider expertise, Can Kroezen vanuit haar bedrijf HRM Support Services en ik vanuit de Zuiver Arbeidsrecht Academy, zijn we gekomen tot een praktische (basis)opleiding geheel gericht op P&O en Arbeidsrecht. In september 2017 gingen we van start met een kleine groep (7 deelnemers) ondernemers, HR medewerkers en officemedewerkers.


 Can en ik kijken terug op een intensieve periode van 4 maanden waarin we hebben getracht op een interactieve en uiterst praktische wijze in 8 lesdagen de deelnemers te voorzien van alle (arbeidsrechtelijke en HR) kennis en basisvaardigheden die wij noodzakelijk achten om een goede en gedegen P&O basis neer te zetten.


De evaluaties met de deelnemers hebben ons geleerd dat wij de deelnemers met een goedgevulde (kennis)rugzak 2018 in laten gaan. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat we ons doel hebben behaald. Zo ook de deelnemers verdere leerpunten hebben gesteld, hebben wij deze ook. We gaan lering trekken uit deze waardevolle eerste praktijkopleiding en vol energie verder.

Inmiddels hebben we de leerpunten geïnventariseerd, de feedback meegenomen en de inhoud van de praktijkopleiding gefinetuned. We zijn klaar voor de volgende groep enthousiaste deelnemers die deel willen nemen aan de praktijkopleiding.
We starten 13 maart aanstaande en ronden af voor de zomervakantie 2018. Wij hebben er zin in!

Ook deelnemen?
We hebben nog plek, dus neem gerust even contact met mij op!

Bekijk het nieuwsoverzicht