Praktisch toepasbaar
Afbeelding wit over header

Academy


Zuiver Arbeidsrecht organiseert al vanaf 2011 kennissessies. Met veel plezier en enthousiasme blijven we dat ook voor u doen, ook gratis daar verandert niets in. De insteek is wel dat we vanaf 2018 vaker in een coproductie de Kennissessies willen gaan geven zodat we nog meer kennis kunnen gaan delen.

Met de komst van de Zuiver Arbeidsrecht Academy verandert wel dat we met ons kennisdelen een stap verder gaan. Op een hoger of dieper niveau, hoe u het wilt noemen. We gaan gehoor geven aan de vraag die ons veelvuldig wordt gesteld, namelijk doelgericht en specifiek een arbeidsrechtelijk onderdeel van het HR vak uitlichten.

We gaan Masterclasses geven, speciaal gericht en afgestemd op de HR professional.

Op de praktijkgerichte en praktisch toepasbare wijze die u van Zuiver Arbeidsrecht gewend bent gaan we op verschillende momenten in het jaar Masterclasses organiseren. De onderwerpen gaan wisselen en worden afgestemd op de vraag die we krijgen vanuit de praktijk. Daarnaast wordt er twee keer per jaar – in het voorjaar en in het najaar -  de gratis Kennissessie Actualiteiten en Jurisprudentie gegeven, dè manier voor de HR-professional om bij te blijven wat betreft de arbeidsrechtelijke ontwikkelingen.

Onderstaand treft u aan de Masterclasses die we hebben ontwikkeld en ingepland. Aanmelden kan eenvoudig door gebruik te maken van de aanmeldbutton en uw (persoons)gegevens door te geven. Vervolgens ontvangt u van ons de bevestiging van deelname en overige relevante gegevens.

Graag tot ziens in één van de Masterclasses!

Er is nog geen masterclass toegevoegd