Afbeelding wit over header

Over ons


Foto bij Over ons

Graag geven wij wat achtergrond informatie over Zuiver Arbeidsrecht.

In februari 2011 is Zuiver Arbeidsrecht opgericht door Cecil Rupert - Zengerink.
Gedreven en energiek is zij na het behalen van haar bachelor titel Sociaal Juridische Dienstverlening (specialisatie arbeidsrecht) aan de Hogeschool van Utrecht, in 10 jaar tijd gevormd tot gedegen arbeidsrechtspecialist met het absolute vermogen tot het vertalen van de arbeidsrechttheorie in de (commerciële) praktijk. Haar voorliefde voor het arbeidsrecht en haar drang tot het delen van kennis maken dat zij na het behalen van de bachelor titel jaarlijks haar arbeidsrecht- en sociaalzekerheidskennis op universitair niveau bijhoudt.

Het oprichten van een eigen kantoor kwam eigenlijk als een logische vervolgstap in haar loopbaan. Door eerst praktijkervaring te hebben opgedaan als juridisch consultant/adviseur binnen de profit sector in een verscheidenheid aan branches (één van Nederlands grootste payrollbedrijven), het UWV en de vakbeweging, kon zij in de praktijk zien dat er in ondernemend Nederland behoefte was (en nog steeds is) aan een praktisch ingestelde arbeidsrechtjurist. Een jurist die kennis wil delen en het belang van de onderneming vooropstelt.

Inmiddels staat Zuiver Arbeidsrecht zowel het MKB en de werknemer terzijde door middel van praktijkgericht advies en belangenbehartiging, alsmede is zij de sparringpartner en (kennis)trainer van de HR-afdelingen van een veelvoud aan grote organisaties in de regio.

Daarnaast heeft de drang tot het delen van kennis er in geresulteerd dat in 2017 de Zuiver Arbeidsrecht Academy haar deuren opent!
Trots en uiteraard nog steeds gedreven en energiek kan Cecil vanuit deze Academy door middel van Kennissessies, Masterclasses en de Praktijkopleiding P&O en Arbeidsrecht de (MKB)ondernemer en HR-functionaris de gewenste arbeidsrechtelijke kennis bijbrengen.

Tot slot, doch zeker niet onbelangrijk of ondergeschikt werkt Cecil als MfN-registermediator in arbeidsconflicten en zakelijke conflicten. Om deze werkzaamheden zuiver te houden wordt het werk als mediator verricht vanuit Zuiver Mediation.

Wilt u kennismaken?
Neemt u dan gerust contact met ons op, 074 – 700 2116!