Kennis hebben is kennis delen!
Zuiver Arbeidsrecht staat u graag terzijde.
Afbeelding wit over header

Hartelijk welkom bij Zuiver Arbeidsrecht


Zuiver Arbeidsrecht is een klein kantoor, gedreven ambitieus en gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Onze visie en daarmee de belangrijkste kernwaarde van het kantoor is “kennis hebben is kennis delen”. In het verlengde hiervan zult u bij iedere vorm van dienstverlening bij ons ervaren dat het arbeidsrecht altijd praktisch toepasbaar wordt gemaakt.

De dienstverlening wordt dan ook gekenmerkt door de praktijkgerichte vertaling van het arbeidsrecht op een voor de cliënt begrijpelijke wijze. Geen ingewikkeld jargon, onleesbare wetsartikelen en onbegrijpelijke jurisprudentie als het niet nodig is.

De missie van ons kantoor is dat iedere cliënt, werkgever of werknemer, tijdens maar in ieder geval bij afronding van het dossier begrijpt en inzicht verkrijgt hoe de arbeidsrechtelijke situatie/vraag heeft kunnen ontstaan en hoe deze in de toekomst wellicht voorkomen, of wellicht eerder gesignaleerd kan worden.

Kortom heldere advisering voor een concreet en zuiver resultaat!

„In 2015 heb ik Cecil leren kennen als een dame met bijzonder veel passie en enthousiasme voor haar vak. Handelt kordaat en heeft snel grip op de situatie. Cecil communiceert zeer helder hetgeen in de samenwerking leidt tot een correcte en snelle afhandeling van vraagstukken.”

Linda Koekoek-Sueters
Office & HR Manager, Hubregtse b.v.

„Cecil ondersteunt ons en onze klanten bij de meer complexe arbeidsrechtelijke vraagstukken. Ze is helder, duidelijk en goed bereikbaar. ”

Wies Bol
Senior Adviseur, Adviesbureau Wies Bol

„De samenwerking met Zuiver Arbeidsrecht ervaar ik als zeer prettig. Zij zijn flexibel, proactief en goed te bereiken. Er wordt met je meegedacht, ze geven gedegen advies en komen met passende oplossingen. Zuiver Arbeidsrecht; specialisten in hun vakgebied met een no-nonsense mentaliteit.”

Sandra van Vegchel
Algemeen Directeur, Eigenhuis Groep