Zuiver Arbeidsrecht blijft groeien, nu ook in personeel!


Foto bij Zuiver Arbeidsrecht blijft groeien, nu ook in personeel!

Met trots delen wij u mede dat de groei van Zuiver Arbeidsrecht er toe heeft geleid dat wij Manouk Dimmendaal hebben aangenomen.

Graag stelt zij zich aan u voor:

Mijn naam is Manouk Dimmendaal.

Na het behalen van mijn Bachelor Rechten aan de Saxion Hogeschool in Enschede, heb ik een half jaar internationale werkervaring opgedaan in Sydney, Australië. Nu ben ik blij de eerste werknemer te zijn bij Zuiver Arbeidsrecht. De praktijkgerichte vertaling van de wet en de heldere en begrijpbare communicatie is iets wat mij erg aanspreekt aan Zuiver Arbeidsrecht. Juist deze wijze van communicatie en advisering is wat mij heeft aangetrokken en gevormd in en gedurende mijn HBO Rechten opleiding. Ik heb expliciet gekozen voor het arbeidsrecht omdat het dicht bij je staat, iedereen heeft er wel eens mee te maken en daardoor kun je je er goed in inleven. Het arbeidsrecht kent veel open normen, dus kan je niet klakkeloos dezelfde regeltjes toepassen, maar moet je per geval afwegingen maken. Daardoor blijft het arbeidsrecht interessant.

Vol vertrouwen en met plezier gaan we als team Zuiver Arbeidsrecht voor u aan de slag. Zoals u van ons gewend bent:  “Wij staan u graag terzijde”.

Bekijk het nieuwsoverzicht