Workshop Zuiver Arbeidsrecht een Succes!!


Foto bij Workshop Zuiver Arbeidsrecht een Succes!!

Vorige week dinsdag en donderdag ( 18 en 20 februari) hebben wij de eerste gratis Workshop Zuiver Arbeidsrecht gegeven van 2014.
Bij ons op voorhand al enthousiasme en een trotsgevoel, nu wij binnen 2 weken zoveel aanmeldingen kregen dat wij niet één maar twee bijeenkomsten konden plannen.

Uitgangspunt van de Workshops voor 2014 is kennisdelen en aansluiting zoeken bij de actualiteit. Voor onze eerste Workshop hadden wij als onderwerpen:

  • Wet(sontwerp) Werk en Zekerheid;
  • Modernisering Ziektewet;
  • Actuele jurisprudentie.

Actueler kon het wat ons betreft niet, immers op dinsdag 18 februari 2014 werd bekend dat het Wetsvoorstel Werk en Zekerheid door de Tweede Kamer was aangenomen. De Wet Werk en Zekerheid zal nu voor schriftelijke behandeling worden doorgezonden naar de Eerste Kamer.

Het waren twee boeiende bijeenkomsten, met veel interactie en onze dank dan ook aan de deelnemers die dit mogelijk hebben gemaakt.
Trots zijn we met alle positieve reacties die wij na afloop hebben ontvangen:

“.. nogmaals dank voor de workshop. Erg boeiend. Ik vond het leuk erbij te zijn en heb er veel van opgestoken. TOP!”

“Cecil, het was een waardevolle workshop. Zeer professioneel opgezet ook. Fijn dat je dit wilde delen!”

"@CecilRupert @ZvrArbeidsrecht Zeer interessante,leerzame workshop #arbeidsrecht bedankt!Volgende x is ook @VanRegterenPNO er weer graag bij!"

"Interessante workshop #arbeidsrecht van Cecil @ZvrArbeidsrecht bijgewoond! Professioneel en goed bruikbaar in de dagelijkse praktijk."

"Verhelderende workshop gehad van @ZvrArbeidsrecht dank voor het #kennisdelen @CecilRupert #actualiteit #nieuwewetgeving"

"Veel informatie tijdens de workshop Werk en Zekerheid van @ZvrArbeidsrecht door @CecilRupert! #vakvrouw! #kennisdelen."

"Thuis na goede workshop @ZvrArbeidsrecht in kader nieuwe wet werk en zekerheid! Fijn dat op deze manier #kennisdelen wordt aangeboden! Dank"

Graag bereiden wij onze tweede Workshop Zuiver Arbeidsrecht van 2014 voor!
Binnenkort meer kennisdelen, wij houden u op de hoogte!

 

Bekijk het nieuwsoverzicht