Kennis hebben is kennis delen!
Zuiver Arbeidsrecht staat u graag terzijde.
Afbeelding wit over header

Hartelijk welkom bij Zuiver Arbeidsrecht


Zuiver Arbeidsrecht is een klein kantoor, gedreven ambitieus en gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Onze visie en daarmee de belangrijkste kernwaarde van het kantoor is “kennis hebben is kennis delen”. In het verlengde hiervan zult u bij iedere vorm van dienstverlening bij ons ervaren dat het arbeidsrecht altijd praktisch toepasbaar wordt gemaakt.

De dienstverlening wordt dan ook gekenmerkt door de praktijkgerichte vertaling van het arbeidsrecht op een voor de cliënt begrijpelijke wijze. Geen ingewikkeld jargon, onleesbare wetsartikelen en onbegrijpelijke jurisprudentie als het niet nodig is.

De missie van ons kantoor is dat iedere cliënt, werkgever of werknemer, tijdens maar in ieder geval bij afronding van het dossier begrijpt en inzicht verkrijgt hoe de arbeidsrechtelijke situatie/vraag heeft kunnen ontstaan en hoe deze in de toekomst wellicht voorkomen, of wellicht eerder gesignaleerd kan worden.

Kortom heldere advisering voor een concreet en zuiver resultaat!

Indien u binnen de arbeidsrelatie geconfrorteerd wordt met een conflict, dan verwijzen wij u ook graag naar onze website Zuiver Mediation. Mediation is het oplossen van conflicten met behulp van een onafhankelijke en neutrale persoon: bij Zuiver Mediation een MfN registermediator. Ook in situaties waarin een kwestie uitzichtloos lijkt, is het meestal mogelijk om met behulp van mediation tot een zorgvuldige, zuivere en bevredigende oplossing te komen.

„Zuiver Arbeidsrecht levert een toegevoegde waarde aan onze bedrijfsvoering. ”

Hans van der Stouw
Directeur, Bandwerk internet- en reclamebureau

„Cecil ondersteunt ons en onze klanten bij de meer complexe arbeidsrechtelijke vraagstukken. Ze is helder, duidelijk en goed bereikbaar. ”

Wies Bol
Senior Adviseur, Adviesbureau Wies Bol

„In 2015 heb ik Cecil leren kennen als een dame met bijzonder veel passie en enthousiasme voor haar vak. Handelt kordaat en heeft snel grip op de situatie. Cecil communiceert zeer helder hetgeen in de samenwerking leidt tot een correcte en snelle afhandeling van vraagstukken.”

Linda Koekoek-Sueters
Office & HR Manager, Hubregtse b.v.